FIXMIJNGSM

Iets niet duidelijk genoeg

Bel ons voor meer info - 010 761 79 25

Samsung S9 plus glas vervangen
Duur reparatie 120 min
Soort reparatie: glas reparatie
Kosten reparatie: € 99

De Samsung S9 plus glas vervangen houdt in dat niet het complete lcd unit wordt vervangen maar alleen het gebroken glas.

Dit hoeft ook helemaal niet als het lcd en de touchscreen nog goed werken. Want dit zijn de duurste onderdelen van de lcd unit.

Als deze niet vervangen hoeft te worden kunnen wij de prijs van deze reparatie laag houden. Wat u direct merkt in uw portemonnee !

Daarom refurbishen wij uw lcd unit waar mogelijk in plaats van deze meteen en onnodig te vervangen.

Bij de Samsung S9 glas vervangen wordt alleen het gebroken glas verwijderd en wordt er een nieuwe glasplaat op uw lcd unit geperst.

Wij zijn in de omgeving van Rhoon, Oud-Beijerland actief en vrijwel zeker de enige die deze specialistische reparatie aanbiedt.

Samsung S9 plus glas vervangen

Voorwaarden en uitleg

Samsung S9 plus glas vervangen

De Samsung S9 Plus glas reparatie houdt in dat niet het complete lcd unit wordt vervangen maar alleen het gebroken glas.

Dit hoeft ook helemaal niet als het lcd en de touchscreen nog goed werken. Want dit zijn de duurste onderdelen van de lcd unit.

Als deze niet vervangen hoeft te worden kunnen de prijs van deze reparatie laag houden. Wat u direct merkt in uw portemonnee !

Daarom refurbishen wij uw lcd unit waar mogelijk in plaats van deze meteen en onnodig te vervangen.

Bij de Samsung S9 Plus glas reparatie wordt alleen het gebroken glas verwijderd en wordt er een nieuwe glasplaat op uw lcd unit geperst.

Wij zijn Actief in Zuid Holland in de omgeving van Rhoon, Oud-Beijerland maar onze klanten komen van heel Nederland naar ons toe. Wij zijn vrijwel zeker de enige die deze specialistische reparatie aanbiedt en dan ook nog voor deze prijs.

 

De glas reparatie is dan ook alleen mogelijk als uw toestel nog aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • Het beeldscherm (het lcd of oled) scherm moet nog goed werken.
  • Geen strepen of vlekken in het beeld.
  • Geen flikkeringen of verkleuringen in het beeld.
  • De touchscreen (het aanraakscherm) moet nog 100% goed werken

Meer informatie over de glas reparatie kunt u hier vinden.

Onze klanten komen uit Rotterdam | Barendrecht | Spijkenisse | Oud-Beijerland | Den Haag | Delft | Vlaardingen….

Maar soms ook van veel verder omdat deze zeer specialistische reparatie bijna nergens wordt aangeboden. Gezien de prijs en de kwaliteit van het scherm blijft het lonend om naar ons toe te komen voor de Samsung S8 glas reparatie. Ook opsturen van uw toestel behoort tot de mogelijkheden waar veel van onze klanten voor kiezen. U bent echter op deze manier wel uw toestel en paar dagen kwijt in verband met opsturen en terug sturen. Maar een besparing op de reparatie kosten van meer dan 50% is het zeker meer dan waard. 

Video over Samsung S9 Plus glas reparatie

Hier naast ziet u in een video van onze partner hoe wij in grote lijnen het glas vervangen van de Samsung Galaxy S Serie zoals de Samsung S8, S8 Plus, S9, S9 Plus, S10 en de S10 plus..

Ook kunt u in deze video zien dat het zeer specialistisch werk is. Daarom doen de meeste bedrijven in Nederland deze reparatie niet, vaak omdat ze niet over de kennis en ervaring beschikken. 

 

Werkwijze

Hoe Gaan Wij Te Werk

Geen afspraak nodig

Tijdens de openingstijden kun je zonder afspraak binnen lopen in onze winkel voor het aanbieden van een  reparatie. 

Neem alvast een kopje koffie bij binnenkomst

Zodra je onze winkel binnenloopt zie je het koffie apparaat al staan. Neem een koffiesmaak na keuze en biedt vervolgens je Samsung S9 Plus ter reparatie aan aan de balie.

Inname

Uw klacht wordt genoteerd en het gewenste onderdeel dat je wilt laten monteren. Je ontvangt een nummer als bewijs van inname.

Neem plaats in onze wachtruimte

De reparatie duurt gemiddeld 120 minuten. Neem plaats op een van de vrije stoelen, of doe een korte boodschap buiten de deur.

Na 120 minuten.

Het door jouw ontvangen nummer wordt omgeroepen en je kunt je Samsung S9 Plus weer afhalen aan de balie. Je  Samsung S9 Plus reparatie is uitgevoerd uw toestel is weer als nieuw.

Betaling per pin of contant of betaalverzoek

Je kunt bij ons met betaalverzoek als contant betalen.

Beoordeel je ervaring met ons

Na betaling vraagt onze medewerker om je email adres wat jou bij thuiskomst de mogelijkheid geeft tot het schrijven van een beoordeling over ons bedrijf. Op deze manier hopen wij te kunnen verduidelijken dat Service, Kwaliteit, Goede prijzen en een Nette behandeling voor ons uiterst belangrijk zijn en vorige bezoekers dit ook zo ervaren hebben. Iedere klant kan een openbare beoordeling achterlaten.

Samsung S9 Plus

Meer Reparaties voor uw toestel

glas reparatie

Doen wij ook voor de volgende toestellen